14 Aralık 2010 Salı

Köpeklerden Alakasız, İnsanlık Adına Bir Paylaşım!

Affınıza sığınarak hayvanlar aleminden bir yazıda olsun uzaklaşıp bu faydalı bilgiyi sizlerle de paylaşmak istiyorum. Bu soğuk kış günlerinde bizler sıcak evimizden, ofisimizden çıkmış olduğumuz ve sıkı sıkı giyinmiş haldeyken bile donarken evsiz insanların yaşadıklarını hayal edebilmemiz bile mümkün değil. Peki elimizden ne gelir, nasıl yardımcı olabiliriz?

Onlara az da olsa yardım eli uzatabilmek artık bir telefon uzaklığında. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı bir yardım kampanyasıyla 0 212 455 13 00 numarasını arayarak evsiz kişinin adresini ve durumunu bildirmeniz halinde bu kişiler bulundukları yerden alınarak spor tesislerinde konaklatılıyor, 3 öğün yemekleri karşılanıyor ve temizlik ve giyim ihtiyaçları gideriliyor. Spor tesislerinin yetersizliği halinde ise bu kişiler otellere yerleştiriliyor. Evsizler istedikleri zaman barınma yerinden de ayrılabiliyor.

Ufak bir yardım eli uzatmak isteyenler bu numarayı telefonlarına kaydetsinler lütfen: 0 212 455 13 00.
Gece yatağınızda yatarken evinizin de içinizin de daha sıcak ve huzurlu olacağı şüphesiz. İstanbul Büyükşehir Belediye'sinin açmış olduğu kucağa ulaşmayı sağlayıp, bir yüz de siz güldürün!

Not: Bu yazı her iki bloğumda da aynı şekilde yayınlanmıştır, diğer bloğumdaki yazının linki: http://modasal.blogspot.com/2010/12/modadan-tamamen-alakasz-insanlk-adna.html