22 Kasım 2010 Pazartesi

Maçka Parkı Golden Retriever Buluşması Yazısı ve Resimleri

Sevgili arkadaşımız Aslı Cumartesi günü Maçka Parkı'nda Gülçin Hanım tarafından organize edilen buluşmayla ilgili bir yazı yazdı bizlere. Aslı'nın cümleleriyle bu güzel buluşmanın notlarını aşağıda okuyabilirsiniz. Resimler Gülçin Hanım ve Aslı tarafından sağlanmıştır; her ikisine de çok teşekkür ediyorum, ellerinize ve emeklerinize sağlık.

Aslı Doğan'ın Kaleminden Maçka Parkı Buluşması Notları;
Sonunda buluştuk. Bayramdaki uzun tatili fırsat bilip Maçka parkında golden sahipleri buluştuk.

Uzun zamandır bu aktivite için plan yapıyorduk ama bir türlü denk düşürememiştik. Sonunda Kasım ortasında, yazdan kalma bir günde çok keyifli bir ortamda biraraya geldik. Golden Maya, mayanın yavruları ve diğer arkadaşlarımızla biraraya geldik. Üstelik sadece goldenlar da değil, dogo, rott her türden arkadaşılarımızda geldiler, kocaman bir grup olduk. Hepsi birbirinden zıpır ve haylaz bu kadar maymun biraraya gelince tabi parkın altını üstüne getirdiler. Sahipler sürekli oradan oraya koşturuyordu, haylazlar birbirleri ile oynayıp, oraya buraya zıplamaktan bir süre sonra yerlere serildiler.

O kadar keyifli bir ortamdı ki, tesadüfen parkta olan hiç tanımadığımız başka köpecikler bile gelip gurubumuza katıldılar. Günün sonunda evimize yorgun ama bir o kadarda mutlu döndük. Biz herkesi tanımaktan dolayı çok mutlu olduk, en yakın zamanda (havalar kötüleşmeden) bu etkinliği bu kez Caddebostan sahilinde yapmayı düşünüyoruz. Umarız bu etkinliğe katılamayan arkadaşlarımızda Caddebostana gelirler.

Sevgiler,
Aslı & Ares


Aslı ve Ares'in Resimleri


Golden Retriever Buluşması Toplu Resimleri