15 Eylül 2010 Çarşamba

Köpeğiniz 2012 Giller Takvimi'nde Yerini Alsın İster misiniz?

2011 Giller takvim ve ajandalarının yayınlanmasıyla birlikte 2012 başvuruları başlamış bulunuyor. Köpek sahipleri kamera başına..:) Kedi sahipleri de kedi takvimleri için tabii..:)
  1. Köpeğinizin fotoğrafı, dijital fotoğraf makinesiyle çekilmeli ve JPG formatında takvim@giller.com.tr adresine gönderilmeli.(Fotoğraf çekme önerileri).
  2.  Dijital baskı makinelerinin baskı tekniği bu takvimin üretimi için uygun değildir. Matbaa baskısına uygun kareler gönderilmesi teknik zorunluluktur.
  3. Kopya, alıntı, taranmış ve cep telefonuyla çekilen fotoğraflar kullanılmayacaktır.
  4. Fotoğraflarda insan görüntüsü olmamalıdır.
  5. İnsanları ve hayvanları aşağılayıcı, vahşet, cinsellik ve duygu sömürüsü içeren fotoğraflar, imha edilecektir.
  6. Hareketli fotoğraflar, güzel portreler, mizahi anlık çekimler, özel günleri yansıtan nadir enstantaneler yansıtan fotoğraflar öncelikle tercih edilecektir.
  7. Takvimde yer alacak fotoğraflar Giller fotoğraf editörleri tarafından seçilecektir.
  8. Köpekler, 365 Gün Takvimi yapraklarında sahiplerinin kaleminden tanıtılmaktadır. Bu nedenle, köpeğinizin ismi, cinsi, yaşı, kişiliği ve onlar hakkında söylemek istediklerinizi içeren, 2-3 satırlık bir yazınında fotoğrafla birlikte gönderilmesi zorunludur.
  9. Köpeğinizin fotoğraf ve yazısını takvim@giller.com.tr adresine gönderirken adınız, soyadınız, yaşadığınız yer, iletişim adresiniz gönderide tam olarak belirtilmelidir.
  10. Gönderilen fotoğraflar Makro Reklamcılık Limited Şirketi'nin malı haline gelir, fotoğraflar geri yollanmaz.
  11. Makro Reklamcılık Limited Şirketi, farklı bir tasarım için gerektiğinde bütün Giller takvim, ajanda ve diğer tüm ürünlerde, basında, reklamda ve promosyonda karşılıksız olarak gönderilen fotoğrafları kullanabilir.
  12. 30 Nisan 2011 tarihine kadar elimize ulaşan köpek fotoğraflarından, baskıya uygun bulunan Köpek fotoğraflarıyla “2012 Giller’le 365 Gün Köpek Takvimi” hazırlanacaktır. Bu tarihten sonra gelen fotoğraflar dijital ortamda saklanarak, gelecek yıllarda kullanılacaktır. 
   >> Giller Web Sitesi